Fordov trgovec leta 2019

Fordov trgovec leta 2019

Ljubljana, 21. 2. 2020 – Danes je družba Summit motors Ljubljana podelila naziv 'Fordov trgovec leta' za leto 2019. Tega je znova osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. 

Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. 

Avto Rajh že leta dokazuje, da se večleten strasten pristop do posla in Forda ter lojalen pristop do strank večkratno obrestuje. Tako mnenja strank na servisnih storitvah, kot mnenja strank v prodajnem procesu poudarjajo najvišjo stopnjo kakovosti v podjetju Avto Rajh.

Nenazadnje to dokazuje tudi priljubljenost znamke Ford v regiji, ki jo pokrivajo. Avto Rajh hkrati nadgrajuje svojo ekipo, zavedajoč se, da je dodana vrednost v ljudeh ter posodablja svoje kapacitete, s čimer napovedujejo, da tudi v prihodnjih letih ciljajo visoko. Čestitamo za naziv “Trgovec leta” in se iskreno zahvaljujemo vodstvu, to je Dušanu Rajhu in Damjanu Rajhu, za kakovostno delo. Prav tako gre zahvala vsem zaposlenim, ki so prispevali k skupnemu uspehu ekipe Avta Rajh!« je povedal Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketinga Summit motors Ljubljana.

O izjemnem uspehu je Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje povedal: »Iskreno se zahvaljujem za to lepo priznanje ter vsem strankam za zaupanje. Vesel sem, da so tako kot mi, predani Fordovim vozilom, ki so vse bolj inovativna in tehnološko dovršena. Naš kolektiv vsak dan vlaga veliko truda v to, da delo poteka utečeno, kvalitetno in uspešno.

Zelo ponosen sem na naše zaposlene, kateri so zaslužni za vse naše uspehe. Priznanje nam daje zagon za naprej in potrditev, da smo na pravi poti. Hvala tudi vsem našim poslovnim partnerjem in uvozniku za sodelovanje in dobro podporo. Še naprej se bomo trudili, da bodo naše storitve kvalitetne in stranke zadovoljne.«

Damjan Rajh, direktor Avto Rajh servisa je dodal: “Z dolgoletno tradicijo podjetja Avto Rajh pri prodaji in servisiranju Fordovih vozil že vrsto let odlično dokazujemo najboljše rezultate, ki jih dosegamo skupaj z našimi strankami.

Vsa ta priznanja so plod našega kvalitetnega, poštenega in marljivega dela ter medsebojnega zaupanja, ki ga naše stranke tudi nagradijo. Še naprej se bomo trudili za njihovo zadovoljstvo.

Pri Avto Rajh sledimo smernicam in trendom na razvojnem področju avtomobilizma in usposabljamo naš servisni kader za novejše tehnologije, ki prihajajo. Hvaležen sem za dolgoletne odlične rezultate, naši ekipi za ves trud in delo ter zvestim strankam za zaupanje.”

Summit motors Ljubljana se veseli odličnih rezultatov zadovoljstva naših kupcev v celotni Fordovi pooblaščeni mreži v Sloveniji, ki se iz leta v leto izboljšujejo ter dosegajo sam vrh tudi v evropskem merilu.